Schilder- en behangwerken

johanmahieu-kwaliteit-feestool

Veelzijdig en kwalitatief

MS Projects voert ál uw schilder & beghangwerken uit. Zowel binnen als buiten zijn wij actief op het terrein. Voor uw nieuwbouw- en uw renovatieproject. Met kwaliteitsmerken als Sikkens en Trimetal. Zo kiest u uit ontelbare kleurcollecties en diverse afwerkingen voor verf en behang. Van mat of glanzend tot beschermend en isolerend. Van chic en elegant tot strak en minimalistisch. Overdonderd door de keuze? Johan adviseert u over de beste verf voor úw project.

johanmahieu-bereiding

Voorbereiding, herstelling en afwerking

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een onberispelijk resultaat bij schilderwerken. Daarom doen wij een grondige controle van de ondergrond voor wij aan de slag gaan. Vertoont uw pleister onvolkomenheden? Dan voeren wij eventuele reparaties uit gaande van plaatselijke herstellingen tot volledige muren. Is de bestaande verflaag ondermaats? Dan brengen wij een speciale onderlaag aan. Zo passen wij voor elk probleem de passende verfsoort toe. Het resultaat? Een hoge afwerkingsgraad!

johanmahieu-accentmuur

Accentmuur door te verven en behangen

Bent u die saaie, bleke muren beu? En wilt u uw interieur een frisse make-over geven? Dan bent u bij MS Projects aan het juiste adres. Want wij brengen opnieuw kleur in uw interieur. Of u nu houdt van trendy of klassiek, landelijk of romantisch – wij brengen gegarandeerd de kleur van uw dromen in huis door te verven of behangen! En met een opvallende accentmuur schept u een dynamische sfeer. Met vrolijke of felle kleuren. Met gedurfde color blocking. Of zelfs met behangpapier vol knotsgekke patronen – het kan allemaal.